Tromsø kommune, Norvegia

Postul vizat: asistent medical/asistent social

Anunț valabil până la 01.08.2014

 

vedere din Tromso

vedere din Tromso

Clinica destinată dependenților de droguri și pacienților care au nevoie de servicii de sănătate mintală este organizată în opt departamente. Îți place să lucrezi cu oamenii, ești creativ, inovator și îți place să răspunzi provocărilor? Atunci poate că tu ești cel pe care îl căutăm.

Clinica oferă ajutor/asistență persoanelor cu tulburări psihice. În funcție de nevoile individuale, oferim consiliere de susținere, asistență pentru a face față sarcinilor de zi cu zi, asistență pentru consum de droguri și altele. Departamentul are vacantă poziția de asistent medical/asistent social, contract pe perioadă nedeterminată, cu ocupare imediată.

Calificări:

  • autorizație de asistent medical/asistent social
  • certificat clasa B
  • bune abilități de limbă norvegiană, scris și oral

Se impun bună condiție fizică, experiență de lucru cu grupul țintă și studii postuniversitare. Candidatul cu 60 de credite de educație continuă în cadrul sănătății mintale va fi remunerat conform codului de specialitate. Aplicații, CV-ul și două referințe vor fi trimise prin e-mail: inger.mortensen@tromso.kommune.no. Acestea nu vor fi returnate candidaților care nu sunt selectați pentru interviu. Angajările se fac conform reglementărilor privind ocuparea forței de muncă din municipiul Tromsø.

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=49872672&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.