Spitalul Universitar Akershus, Norvegia

Postul vizat: asistent medical, medicină intensivă

Locuri vacante: 3

Anunț valabil până pe 28.07.2014

Spitalul Universitar Akershus este de cele mai mari spitale din Norvegia și, local, deservește 10 % din populația țării. Avem un domeniu de cercetare în medicină și științe medicale. Mergem pe principiul “aproape de oameni”. Divizia medicală furnizează specialiști în medicina de urgență, boli cardiovasculare, boli respiratorii, boli infecțioase, endocrinologie, boli de sânge, tulburări renale, tulburări digestive, cancer, geriatrie, neurologie și neurofiziologie, reabilitare și supraveghere medicală.

Divizia de cercetare este organizată ca un departament separat.

Supravegherea medicală are disponibile trei posturi temporare, cu program întreg și cu durata de aproximativ un an. Există posibilitatea de prelungire sau de transformare în loc de muncă permanent. Postul eahus1ste valabil începând cu mijlocul lunii august.

Supravegherea medicală caută oameni care sunt asistenți medicali de medicină intensivă și care se bucură de lucrul într-un ritm rapid. Viitorii colegi sunt medici entuziaști și asistenți medicali, care stabilesc standarde ridicate pentru ei înșiși.

Responsabilități

* în secția de supraveghere medicală sunt, în prezent, 12 paturi. Pacienții operați, cu diverse afecțiuni medicale, sunt mai apoi spitalizați cel puțin două zile. Vom trata pacienții care, printre altele, suferă de tulburări electrolitice și de cetoacidoză. Aproximativ 50 % dintre pacienții nostri au insuficiență respiratorie de diferite grade. Ele sunt tratate în prezent cu NIV. Din septembrie 2014 vom oferi un tratament respirator pentru pacienții care au nevoie de suport respirator suplimentar.

Calificări

 • ne așteptăm să fii un factor care să contribuie la un mediu mai bun de lucru, să dorești să te dezvolți într-un mediu cu un ritm rapid
 • ne dorim să fii unul dintre acei asistenți medicali care crede că terapia intensivă sună interesant și stimulant
 • în al doilea rând, căutăm asistenți medicali cu minim 2 ani de experiență
 • trebuie să vorbești fluent norvegiana și să scrii la un nivel ridicat, în aceeași limbă

Abilități:

 • ne dorim asistenți medicali care se bucură să lucreze într-un ritm alert
 • trebuie să ai capacitatea de a lucra atât independent, cât și interdisciplinar
 • condiție fizică foarte bună

 Noi oferim:

 • poziție de lucru garantată 100 %
 • avem un personal dedicat, oferim expertiză
 • oferim 4-6 săptămâni de formare, schimburi flexibile, mediu bun de lucru, patru zile de training pe an, cu formare de competențe IA
 • pentru că suntem în faza de dezvoltare, departamentul dorește o distribuție egală de asistenți medicali cu studii suplimentare și de asistenți medicali fără pregătire suplimentară.

Educație:

 • colegiu/universitate

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=49665209&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.