Spitalul Universitar Akershus, Centrul de îngrijiri paliative,Norvegia

Postul vizat: asistent medical
Locuri disponibile: 2
Anunţ valabil până la 25.08.2014
index
Spitalul Universitar Akershus este cel mai mare spital pentru afecţiuni acute din Norvegia şi deserveşte aproape 10 % din populaţie . Avem un domeniu de cercetare în dezvoltare. Divizia chirurgicală constă din 12 departamente, care oferă îngrijire de specialitate pentru aproape 500.000 de locuitori. Divizia are şi un centru de îngrijire paliativă.
Centrul de îngrijire paliativă caută asistent medical specialist pentru serviciile ambulatorii. Echipa este multidisciplinară şi este formată din medici, asistenţi sociali, fizioterapeuţi şi asistenţi medicali de specialitate. Echipa oferă îngrijiri atât pacienţilor interni, cât şi celor din afară, precum şi celor cu boli incurabile şi copiilor. O poziţie va fi fixă, pe perioadă nedeterminată, iar cealaltă poziţie va fi temporară, pentru un an. Toţi solicitanţii trebuie să aplice on-line.
Sarcini:
* scopul principal este acela de a contribui la cel mai bun tratament posibil pentru bolnavii de cancer şi pentru pacienţii cu boli incurabile. Pe lista pacienţilor sunt incluşi şi copii bolnavi de cancer.Echipa de îngrijiri paliative ar trebui să ajute la creşterea competenţelor în domeniul îngrijirilor paliative.
Calificări:
*specialist cu experienţă şi expertiză în zonele menţionate mai sus
* experienţă de lucru cu îngrijiri paliative. Studiile de perfecţionare recente luate în calcul vor fi de asistent medical pentru oncologie, îngrijire paliativă, terapie intensivă sau anestezie.
Caracteristici:
* condiţie fizică bună
* responsabilitate
* orientare spre soluţii
* flexibilitate
* bune abilităţi de comunicare
* independent
Oferim:
* job full-time
* înalt nivel profesional
* mediu de lucru plăcut
* loc de muncă inclus în condiţiile de viaţă şi de lucru IA
* posibilităţi de dezvoltare profesională şi personală
* salariu conform contractului de muncă
Educaţie:
*colegiu/universitate
* asistent medical specialist
Anunţul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=49900430&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.