Instructor prim-ajutor, Crucea-Roșie Prim-Ajutor, Norvegia

Anunț valabil până la 30.04.2015

 

Masuri de prim-ajutor, Crucea-Rosie Foto:www.rodekors.no

Masuri de prim-ajutor, Crucea-Rosie
Foto:www.rodekors.no

Vrei să-i înveți pe alții măsurile de prim-ajutor? Căutăm un consultant de prim-ajutor, pentru o perioadă de un an, pe o poziție 100%, cu posibilitatea de prelungire, în zona Hordaland.

Căutăm:

 • instructor cu experiență în domeniul primului -ajutor și/ sau instructor defibrilator cu cel puțin doi ani de experiență
 • de preferat cineva care a lucrat pe ambulanță, a fost pompier sau asistent medical, sau a avut o altă experiență profesională relevantă
 • o persoană interesată să dezvăluie cunoștințele de prim-ajutor pentru asigurarea unor condiții de siguranță de calitate
 • ne interesează o persoană conștiincioasă, responsabilă și capabilă să colaboreze bine interdisciplinar
 • vrem să fii bine pregătit profesional și să înțelegi importanța unui bun prim-ajutor, de bază
 • ne dorim, de asemenea, să poți lucra bine într-un ritm rapid
 • dacă dispui de mașină proprie, e și mai bine

Ca instructor pentru Crucea Roșie Prim-Ajutor vei ține cursuri zilnic, de prim-ajutor, vei prezenta concepte care sunt adaptate pentru fiecare client. Vei avea posibilitatea de a ghida clienții în alegerea lor și de a-și întocmi planul de lucru. Instructorul își va aduce, de asemenea, o contribuție pentru dezvoltarea profesională a societății, în general. Îți oferim un mediu de lucru variat și interesant. Vei fi un factor care contribuie la creșterea competențelor populației în măsurile de prim-ajutor- cunoștințe care salvează vieți!

Poți găsi anunțul original și poți aplica urmând linkul:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=57466230&searchclickthrough=true

!!! Site-ul www.asistentmedicaliinnorvergia.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii.

2 comentarii la “Instructor prim-ajutor, Crucea-Roșie Prim-Ajutor, Norvegia

 1. Balmus George

  Buna ziua!
  Numele meu este Balmus George, fost pompier si paramedic SMURD, sunt interesat de postul de prim ajutor si as dori sa aflu mai multe detalii.
  Pot fi contactat la numarul de telefon 0735360745

  1. asistent Autor postare

   Nu cred ca ati citit anuntul, in totalitate. In anuntul original sunt date de contact. Nu suntem agentie de intermediere si plasare. Site-ul e doar un punct de plecare, util, indraznesc sa cred. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.