Fizioterapeut, Municipalitatea Søndre Land, Norvegia

Postul disponibil: fizioterapeut, perioadă determinată

Anunț disponibil până la 1.09.2014

 

Vedere generala din Søndre Land

Vedere generala din Søndre Land

Søndre Land, aparținând regiunii Gjøvik, este o bijuterie, la 30 de minute de Gjøvik. Central , dar departe de agitație, pulberi în suspensie, blocaj în trafic, de cozile care se fac uneori la casele de marcat și departe de lipsa locurilor de parcare. Avem liniște, aer curat, mediu adecvat, cultură bogată și oportunități excelente pentru recreere în aer liber, pe dealuri și fiordul Rand.

Muncipalitatea Søndre Land are o poziție temporară liberă, cu 40% din timp lucrat, ca fizioterapeut. Cerințele de lucru constă în reabilitatea adulților în instituții și în furnizarea de servicii în școli. Concentrează-te pe cooperarea interdisciplinară.

Noi oferim un mediu de lucru activ și antrenant și colegi cu o mulțime de experiență și competență.

Bun plan de pensionare prin KLP.

Contact: Persoanele interesate îl pot contacta pe Eli Alsvik, la numărul de telefon 61126545.

Salarizare:

  • condițiile de salarizare sunt stabilite în acord cu cele stabilite de municipalitate, în raport cu legislația în vigoare și cu planurile de pensii KLP, inclusiv prevederile legale pentru concediu de odihnă.

Este necesar să obții și un cazier de la Poliție înainte să începi să lucrezi.

Cererile pot fi trimise la rubrica Locuri de muncă vacante, pe site-ul nostru: https://jobb.gjovikregionen.com/jobb_sondreland/opening;jsessionid=0A708138B4891A0AA3DF3E1EB708A8B7?0

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=50790426&searchclickthrough=true

4 comentarii la “Fizioterapeut, Municipalitatea Søndre Land, Norvegia

    1. asistent Autor postare

      Probabil gasiti. Eu am vazut cateva anunturi, desi mai putine decat in cazul asistentilor medicali generalisti. Site-ul,insa, aduce informatiii mai mult pentru asistentii medicali generalisti. Pe finn.no insa puteti cauta, daca stiti norvegiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.