Centrul de îngrijiri la domiciliu Nordøya (Insula Nordului), Tromsø, Norvegia

Postul vizat: asistent medical/îngrijitor

Anunț valabil până la 15.08.2014

 

Centrul de ingrijiri la domiciliu Nordøya

Centrul de ingrijiri la domiciliu Nordøya

Centrul de îngrijiri la domiciliu Insula nordului (Nordøya) caută un asistent medical sau îngrijitor, pentru o poziție full-time, perioadă nedeterminată.

Se lucrează în timpul zilei, de luni până vineri și de sărbătorile legale, în cadrul celor patru departamente pe care le avem, respectiv două de îngrijire și două adiacente.

Solicitantul de succes trebuie să aibă capacitatea de a se adapta, de a lucra și a se dezvolta pe cont propriu. Zilele de lucru nu sunt niciodată la fel, apar noi provocări, așa că solicitantul trebuie să fie o persoană mereu activă, rezistentă la stres.

Ai nevoie de permis de conducere, autorizație ca asistent medical/îngrijitor și să vorbești și scrii bine în norvegiană. Mai sunt necesare o experiență relevantă și  o condiție fizică bună.

Salariul va fi stabilit în funcție de nivelul salarial local. Au prioritate cei care au studii postcolegiu sau postuniversitare în geriatrie, psihiatrie sau în oncologie. Asistenții medicali nou calificați pot aplica pentru o bursă.

Aplicațiile, cu CV-ul și două referințe, pot fi trimise către Centrul de îngrijire la domiciliu Insula Nordului, Ørnevegen 6, 9015 Tromsø sau, prin e-mail, postmottak.nordoya.hjemmetjeneste@tromso.kommune.no până la  08.07.2014.

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=50197096&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.