Centrul de îngrijire BJØRKÅS, municipalitatea Oppegård, Norvegia

Postul vizat: asistent medical

Anunț disponibil până la 20.08.2014

 

BJØRKÅS SYKEHJEM

BJØRKÅS SYKEHJEM

Orașul Oppegård se află în vecinătatea capitalei, în partea de est și are aproximativ 26 000 de locuitori, medii de viaţă plăcută, cultură variată și facilităţi de agrement, precum și legături bune pentru autobuz și tren, în cazul celor care fac naveta. Oferim sarcini de muncă interesante, într-o organizaţie bine condusă, caracterizată printr-un bun mediu de lucru. Reprezentanții localității sunt preocupați și de diversitate, încurajând toți candidaţii calificaţi să aplice, indiferent de vârstă, sex, invaliditate sau etnie.

Încercăm să creștem procentajul de angajaţi în domeniul de asistenţă medicală şi îngrijire pentru persoanele cu handicap. Scopul este de a oferi servicii şi regim de lucru, adaptate la nevoile utilizatorilor, dar care, de asemenea, sunt benefice pentru angajaţii noştri.

Centrul de îngrijire Bjørkås are acum vacantă o poziţie ca asistentă medicală, schimb de zi, pe perioadă determinată, în perioada 01 august 2014- 06 martie 2015.

Bjørkås este una dintre cele trei centre de îngrijire medicală. Bjørkås are două unităţi de tratament şi un centru de zi pentru demență. Acesta este situat lângă gara Solbråtan, la aproximativ 15 minute distanță de Oslo. Valorile de bază ale municipalității sunt deschidere, interacţiune, inovare şi responsabilitate. Acum căutăm un coleg care să empatizeze cu aceste valori și care

 • este responsabil: faci ceea ce spui că ai de gând să faci, acţionezi profesionist la locul de muncă
 • prezintă deschidere: disponibilitate pentru schimb de cunoştinţe
 • deschis: vezi oportunităţi acolo unde alţii văd limitele
 • arată interacţiune: să participi, să prezinți interes pentru îngrijirea pacienţilor

În plus, ne concentrăm pe abilităţi de bună cooperare, abilităţi bune de comunicare, iniţiativă şi capacitatea de a lucra atât independent, cât și în echipă. Putem oferi solicitantului provocări într-un mediu de lucru plăcut.

 

Calificări:

 • autorizație de asistent medical
 • Bergen test
 • Bune cunoștințe pentru sistemul de documentare Gerica
 • Capabil să lucreze într-un mediu de lucru alert
 • Empatic

 

Cerințe de lucru:

 • îngrijire medicală acordată direct pacienților
 • asistența medicală se efectuează în conformitate cu standardele actuale de calitate, cu legislaţia și politicile municipale
 • informarea și consilierea pacienţilor, precum și rudelor acestora

 

Oferim, printre altele:

* un bun mediu de lucru bazat pe valorile deschidere, interacţiune, inovare şi responsabilitate

* plata în funcție de nivelul local de salarizare

* în fiecare al 4-lea week-end se lucrează (vom încerca planuri alternative de rotaţie din noiembrie 2014)

 

Persoana de contact este Audun G. Wigde, telefon 66 81 55 69 mobil 916 74 087. Cererile pot fi trimise pe adresa site-ului municipalității, www.oppegard.kommune.no site-ul. Dacă ai întrebări, poți suna la numărul de telefon 66 81 90 90.

 

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=50449777&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.