Asistent medical/asistent medical specialist/coordinator-traumatologie, Spitalul Universitar Akershus, Norvegia

Locuri disponibile: 6

Anunț valabil până la 30.10.2014

 

Intrarea exterioara in Sectia de Urgenta a Spitalului Ahus

Intrarea exterioara in Sectia de Urgenta a Spitalului Ahus

Dacă ai experiență ca asistent medical specialist/asistent medical și vrei să lucrezi într-un mediu profesionist, atunci ești exact ceea ce căutăm în acest moment. Ahus deservește 502.000 de locuitori și este, prin urmare, cel mai mare spital medical de urgență din zonă. Ambiția noastră este aceea de a deveni un lider național în medicina de urgență.

 

Asistent medical specialist/ asistent medical

Ca asistent medical la secția de urgență te confrunți cu pacienți care au nevoi severe și complexe. Vei trata pacienți în stare critică și vei discuta cu familiile lor. Noi primim aproximativ 120 de pacienți în 24 de ore. Spațiile de lucru sunt noi, iar colegii, profesioniști, au diverse specializări. Avem libere patru posturi pe perioadă nedeterminată, 80% din timp și două locuri pe perioadă determinată, 80% din timp, până în 2015. Căutăm asistenți medicali specialiști, însă vor fi luate în considerare doar CV-urile celor care au o experiență vastă și relevantă.

 

Coordonator traumatologie

În calitate de coordonator traumatologie ești responsabil cu înregistrarea pacienților care au suferit o traumă. Împreună cu medical responsabil de trauma, monitorizezi și manageriezi situațiile critice înregistrate la Ahus. Trebuie să fii structurat, să ai bune abilități interpersonale și să fii interesat de traumatologie. Ne dorim să ai, în plus, experiență în medicina de urgență/traumatologie și să ai o condiție fizică bună. Căutăm un angajat dedicat pentru un post fix, 50 %. Poziția poate fi combinată cu până la 50% muncă clinică în camera de urgență.

Toți solicitanții trebuie să aplice on-line, iar în formular te rugăm să precizezi pentru ce poziție optezi.

Calificări:

 • asistent medical specialist
 • asistent medical cu o vastă și relevantă experiență

Educație:

 • asistent medical specialist
 • asistent medical

Abilități:

 • condiție fizică bună
 • bune abilități de comunicare
 • bune abilități interpersonale

Oferim:

 • mediu de lucru provocator
 • ajutor în găsirea unei grădinițe, dacă e cazul
 • bonusuri pentru angajați, cum ar fi închirierea unei case de vacanță, bilete de teatru și multe altele

Poți găsi anunțul original și poți aplica urmând linkul:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=52583667&searchclickthrough=true

2 comentarii la “Asistent medical/asistent medical specialist/coordinator-traumatologie, Spitalul Universitar Akershus, Norvegia

  1. asistent Autor postare

   Buna seara! Nu stiu daca ati vizitat site-ul in amanunt. Nu sunte, agentie de plasare a fortei de munca,ci un site de informare. La finalul fiecarui anunt de angajare gasiti linkul catre anuntul original si, implicit, catre amgajator. In anuntul original puteti vedea, in dreapta paginii, o rubrica Søk her, unde puteti aplica. Daca indepliniti conditiile si stiti bine norvegiana, succes! Va mai asteptam pe site, cu alte informatii interesante, credem, si cu alte anunturi, publicate zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.