Asistent medical, studenți la asistență medicală, Spitalul Innlandet, Norvegia

Locuri disponibile:10

Anunț valabil până la 15.02.2015

 

Spitalul Innlandet, intrarea principala Foto: www.dagbladet.no

Spitalul Innlandet, intrarea principala
Foto: www.dagbladet.no

Cerințele de lucru din cadrul Spitalului Innlandet includ îngrijirea medicală, educația, cercetarea, educarea pacienților și a familiile lor. Avem activități în mai mult de 40 de locuri diferite în Hedmark și Oppland, în medicina generală, sănătate mintală, tratament pentru abuz de droguri. Fiind unul dintre cele mai mari spitale, cu 8.500 de angajați și un număr mare de grupuri profesionale, noi suntem, de asemenea, cea mai mare organizație din Innlandet.

 

Avem nevoie de asistență medicali pentru perioada iunie-august 2015, pentru diferite poziții, în cadrul spitalului. Aici puteți lucra, vă puteți dezvolta professional, aveți parte de colegi calificați. Totodată, slujba aceasta vă oferă posibilitatea de a vă găsi mai ușor o slujbă pe termen lung, în viitor.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu persoane talentate și dedicate, care vor să facă parte din echipa noastră, pe perioada verii.

Căutăm asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori, terapeuți de mediu și studenți la asistență medicală.

Poți găsi mai multe informații despre cele 10 locuri disponibile urmând rubrica Søk her, din anunțul original.

Acesta poate fi găsit dând click pe următorul link:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=55245422&searchclickthrough=true

!!! Site-ul www.asistentmedicaliinnorvergia.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii.

6 comentarii la “Asistent medical, studenți la asistență medicală, Spitalul Innlandet, Norvegia

 1. Elena Cazacu

  Buna ziua. Ma numesc Elena Cazacu si sunt eleva la Scoala Postliceala Asistenti Generalisti anul III.
  Fac voluntariat la Societatea de Salvare Bucuresti de 1 an de zile iar practica la un Spital de Obstretica si Ginecologie. sectia Neonatologie. Mi-ar place tare mult sa colaboram din vara, dupa absolvire.
  Cu mare drag astept confirmarea dv. ………

  1. asistent Autor postare

   Site-ul este doar un punct de pornire. Nu intermediem oferte de munca si nu suntem agentie de plasare a fortei de munca in strainatate. Daca doriti detalii despre actele necesare pentru a lucra ca asistent medical in Norvegia, despre pasii ce trebuiesc urmati in acest sens, sau despre chirii, precum si daca vreti sa vedeti care sunt cele mai noi oferte de munca, traduse in romana, vizitati site-ul. Dar, daca va intereseaza o oferta anume, tb sa luati legatura direct cu angajatorul. Succes!

 2. Decean Carmen

  am terminat in urma cu un an o scoala postuniversitara ,am experienta uni an de voluntariat pe o sectie de chirurgie generala si as fi interesata de un loc de munca in strainatate.Ma intereseaza cerintele unui asemenea post ,ce acte sunt necesare si la ce nivel trebuie sa cunosti limba vorbita din aceasta tara.

  1. asistent Autor postare

   Daca doriti detalii despre actele necesare pentru a lucra ca asistent medical in Norvegia, despre pasii ce trebuiesc urmati in acest sens, sau despre chirii, precum si daca vreti sa vedeti care sunt cele mai noi oferte de munca, traduse in romana, vizitati site-ul. Fiind vb de domeniul medical, cum e de asteptat, tb sa cunoasteti limba suficient de bine incat sa intelegeti atat ceea ce spune pacientul, cat si ceea ce spune medicul. In unele oferte se specifica faptul ca tb obtinut chiar Bergen test. In cele mai multe, insa, nu se specifica acest lucru. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.