Asistent medical, Spitalul Diaconal Lovisenberg, Norvegia

Postul vizat: asistent medical

Anunț valabil până la 31.08.2014

 

Spitalul Diaconal Lovisenberg

Spitalul Diaconal Lovisenberg

Spitalul Diaconal Lovisenberg este cel mai mare spital privat din Norvegia, cu un buget anual de aproximativ 1,5 miliarde de coroane. Unitatea medicală este deținută de către fundațiile diaconale Diakonova și Diakonissehuset și deservește regiunea de Sud-Est. Practic, ne adresăm celor 170.000 de locuitori, din mai multe cartiere, din centrul orașului Oslo, cu specializări precum medicină internă si psihiatrie. Spitalul se bazează pe valori de bază diaconale, cu scopuri non- comerciale. Vezi mai multe pe site-ul www.LDS.no.

 

Poziție 100 %, în perioada 01.01.15 – 31.12.15.  Centrul Lovisenberg pentru Ameliorare și Ajutor este format din unități de zi paliative și din Centrul de Ajutor Lovisenberg. Oferim asistență și îngrijire pacienților bolnavi de cancer(fază avansată), pacienților cu alte boli grave, până la deces. Unitatea de zi paliativă oferă servicii pentru 12 pacienți și pentru rudele lor. De când a fost deschisă (1997), unitatea de îngrijiri paliative a avut asistenți medicali și asistenți medicali specialiști angajați pentru o perioadă de un an. Acest lucru a fost reciproc avantajos.

Calificări:

* căutăm, de preferință, asistenți medicali specializați(oncologie, psihiatrie) și /sau educație relevantă (îngrijiri paliative diaconale, terapie de familie), cu o bună pregărire profesională și cu experiență în lucrul cu bolnavii în stare gravă. Asistenții cu minimum trei ani de experiență clinică pot aplica, de asemenea. Condiție fizică bună.

Oferim:

  • oferim instruire și un mediu profesional și social bun
  • după o perioadă de instruire vei intra în schimburi de trei ture, cu fiecare al treilea week-end lucrat
  • noi oferim diverse forme de îndrumare, mentori și un mediu profesional și social bun
  • vei lucra la unitatea de îngrijiri paliative de zi. Există o cooperare strânsă între aceasta și Centrul de Ajutor Lovisenberg. Astfel vei putea acumula experiență bogată, lucrând pe ambele dispozitive

Bine ai venit să cauți un loc de muncă, într-un domeniu interesant! Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe informații. Număr de referință: 2014-097.

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=50908481&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.