Asistent medical și fizioterapeut, Tromsø, Norvegia

Posturi disponibile: 2

Anunț valabil până la 10.10.2014

 

Vedere generala din Trømso

Vedere generala din Trømso

Oficiul pentru Asistență și Îngrijire este responsabil pentru evaluarea nevoilor și alocarea serviciilor de asistență și îngrijire locuitorilor din Tromsø. Oficiul are un post ca asistent medical și unul ca fizioterapeut.

Vă putem oferi un mediu de lucru bun, cu oportunitatea dezvoltării profesionale. Unitatea este într-o continuă dezvoltare. Trăsăturile personale pe care punem accentual sunt implicarea profesională, capacitatea de a lucra independent, flexibilitatea, stabilitatea şi orientarea spre soluţii.

Mai punem accent pe abilitățile de comunicare interpersonală, precum și  pe cunoștințe bune, oral și scris, de norvegiană.

În curs de autorizare avem un post de fizioterapeut, în altă parte.

Am prefera să îți fi făcut specializarea în geriatrie, psihiatrie sau oncologie. Am mai vrea să ai experiență si să cunoști cum funcționează administrația locală. Salariul este în funcție de tarifele locale și naționale.

Formularul, împreună cu CV-ul, atestate și două referințe trebuie trimise la adresa Skipper Street 35/39, 9008 Tromsø sau, prin e-mail, la eva.h.stenvoll@tromso.kommune.no.

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=51933837&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.