Asistent medical, secția terapie intensivă, Spitalul Drammen, Norvegia

Ocupare: cât mai repede

Sectia de terapie intensiva a Spitalului Drammen

Sectia de terapie intensiva a Spitalului Drammen

 

Vestre Viken este format din spitalele Ringerike, Drammen, Bærum și Kongsberg. În plus, vă punem la dispoziţie un tratament complet în domeniul sănătăţii mintale şi abuzului de substanţe pentru un număr mai  mare sau mai mic de locaţii. Oferim servicii de specialitate pentru 470.000 de oameni, în 26 de municipalități. Acest lucru se face în strânsă colaborare cu serviciile primare de sănătate din municipiile respective. Vestre Viken are în jur de 9.500 de angajați.

Secția de Terapie Intensivă a Departamentului de Anestezie, Terapie Intensivă și Operații, din cadrul Spitalului Drammen, are un post liber, cu ocupare imediată, începând cu 1.10.2014. Spitalul Drammen se găsește la aproximativ 40 minute de Oslo, dacă mergi cu mașina. Avem, în același timp, acces  facil pentru cei care aleg transportul public.

Suntem un departament de terapie intensivă care asigură tratamente intensive avansate, într-un mediu activ, incitant şi pluridisciplinar. Avem tratamente respiratorii și prismaflex, pentru toate categoriile de pacienți. De asemenea, avem tratamente respiratorii pentru copii.

Avem, de asemenea, un mare departament postoperator, pentru operații generale și o secție proprie, de recuperare, pentru pacienții care se trezesc, după anestezie. Asistenții medicali pot astfel, alterna, între terapie intensivă și postoperator.

În prezent, la secția de terapie intensivă avem 75 de angajați. Aceștia lucrează în 3 schimburi, iar în fiecare 4-6 wekend-uri se muncește. Solicităm condiție fizică bună.

Dacă ai întrebări, persoana de contact este Kirsti Dramdal Borg, tel. 80 32 33 50.

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=52223343&searchclickthrough=true

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.