Asistent medical, perioadă determinată, Spitalul Universitar din Oslo, Norvegia

Locuri disponibile:4

Anunț valabil până la 22.09.2014

Coridor in cadrul Spitalului Universitar din Oslo

Coridor in cadrul Spitalului Universitar din Oslo

Spitalul Universitar din Oslo este spitalul local care deservește locuitorii din Oslo, dar și mare parte din populația regiunii de Sud-Est a țării. Unitatea medicală are peste 20.000 de angajați și un buget de 20 miliarde de coroane. Spitalul Universitar este unul dintre cei mai mari în ceea ce privește cercetarea medicală și formarea personalului medical din Norvegia.

Secția de chirurgie toracică Stepdown are 21 de locuri, din care 9 sunt intermediare. Stepdown este o unitate specializată în cadrul Departamentului de chirurgie toracică.

Posturile disponibile sunt pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire.

Căutăm candidați cu minim doi ani de experiență relevantă. Aceștia trebuie să aibă condiție fizică bună. Solicitanții trebuie să fie asistenți autorizați, iar cererile se depun numai în format electronic, prin intermediul WebCruiter. Numai aceste aplicații vor fi luate în considerare.

Reprezentanții Spitalului Universitar din Oslo vor trimite candidaților oferta de muncă și contractele de muncă prin e-mail.

Cerințe de lucru:

 • departamentul de Chirurgie Toracică oferă asistență medicală primară pacienților care au suferit o operație recentă pe cord sau pe plămâni.
 • Secția de chirurgie toracică Stepdown poate oferi un mediu profesional interesant și provocator. Zilele de lucru nu sunt mereu la fel, ritmul externărilor/transferurilor este rapid, la fel ca și cel al internărilor.
 • Step Down primește postoperator, la o zi după operație,  pacienții care au suferit o intervenție pe cord și direct, după operație, pacienții care au fost operați în zona plămânilor. Oferim și ajutor toracic posttraumatic.
 • Departamentul oferă îngrijire medicală pacienților care au nevoie de asistență medicală de specialitate și de supraveghere. Departamentul lucrează în strânsă colaborare cu secția de terapie intensivă.
 • nivel profesional ridicat și o bună cooperare interdisciplinară
 • ești o persoană pozitivă și entuziastă, căutând un departament activ și interesant? Atunci asta e șansa ta!

Educație:

 • colegiu / universitate
 • asistent medical

Limba:

* norvegiană

Oferim:

* departamentul se concentrează pe dezvoltarea profesională

* întâlniri profesionale regulate, în care se dezbat subiecte actuale

* simulări la centrul Sim, unde ești antrenat pentru situații de urgență

* program de formare structurat, pentru noii angajați

* salariu în acord cu legislația actuală

* mediu de lucru plăcut

* nivel profesional ridicat

* dezvoltare personală și profesională

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=51370655&searchclickthrough=true

2 comentarii la “Asistent medical, perioadă determinată, Spitalul Universitar din Oslo, Norvegia

 1. craciun gheorghe

  buna ziua ,as vrea mai multe informatii daca se poate referitor la postul de asistent medical generalist in spital. ( salariu ,conditii de cazare ,acomodare ), absolvent al scolii de asistentii medicalii generalist 2011-2014,sunt vorbitor de limba engleza nivel mediu, 27 de ani ,necasatorit ,nefumator ,nonalcoolic si fara cazier judiciar .

  1. asistent Autor postare

   Imi pare rau, dar se solicita norvegiana. Se specifica si in anunt, cred. Daca urmariti anuntul pana la final, veti gasi linkul catre anuntul original, postat de angajator. Exista si un numar de telefon acolo, in dreapta paginii, la care puteti suna, direct in Norvegia, la angajator. Asa veti putea solicita si informatiile pe care le doriti, pt ca in anunt nu sunt specificate. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.