Asistent medical, Municipalitatea Kvitsøy, Norvegia

Anunț valabil până la 20.10.2014

 

Kvitsøy-vedere generală

Kvitsøy-vedere generală

Kvitsøy este o insulă situată în Boknafjorden, între Stavanger / Randfontein și Karmøy. Poate fi luat spre acest loc un bac, din Mekjarvik. Acesta are zece curse, zilnic, spre și de la Kvitsøy (35 min). Localitatea are aproximativ 530 de locuitori.

Dacă ești un asistent medical și ai vrea să lucrezi într-un loc idilic, Municipalitatea Kvitsøy are liberă o poziție ca asistent medical (zi/seara), cu trei weekend-uri libere. În al patrulea weekend trebuie să fii la serviciu. Postul vacant se referă la centru de îngrijire și la tratament la domiciliu. Acest lucru include și gărzi în situații de urgență.

Căutăm asistent medical calificat, cu capacitatea de a lucra în mod independent. Condiție fizică bună, experiență relevantă și limba norvegiana, scris și vorbit bine, sunt condiții esențiale. Municipalitatea Kvitsøy poate oferi un mediu profesional bun și un loc de muncă prietenos, cu colegi buni. Acest lucru reprezintă o oportunitate pentru cei care își doresc să aibă parte de provocări profesionale și de sarcini de lucru variate.

Vei face parte dintr-o echipă de acțiune și vei îndeplini sarcini de lucru specifice. Puteți face naveta, sau puteți locui în municipiu, iar comunitatea vă poate ajuta să găsiți o locuință, dacă este necesar. Salarizare conform tarifelor locale.

Pentru întrebări legate de postul vacant, contactați-o  pe Malene Søiland, la telefon 995 13 354. Aplicațiile cu CV și cu referințe pot fi trimise pe adresa de e-mail post@kvitsoy.kommune.no sau la adresa Kommunehusvn 6, 4180 în Kvitsøy, până la 20.10.2014.

Anunțul original poate fi găsit urmând linkul: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=52299122&searchclickthrough=true

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.