Asistent medical, Chirurgie şi Ortopedie, Kristiansund, Norvegia

Intrarea principala a Spitalului Kristiansund Foto: https://helse-mr.no

Intrarea principala a Spitalului Kristiansund
Foto: https://helse-mr.no

Locuri disponibile: 3

Suntem o echipă pozitivă şi ne dorim noi colegi interesaţi să evolueze profesional într-un mediu divers, colegi care să dea dovadă de abilităţi de cooperare şi de flexibilitate. Sunt multe lucruri de învăţat. Se lucrează în schimburi. Vrei să lucrezi cu noi? Avem mai multe locuri disponibile în ceea ce priveşte asistenţa medicală. Vorbim de un departament cu 31 de paturi, distribuite în cinci saloane, iar îngrijirile vizează ortopedia electivă, prim-ajutor în ortopedie şi urologie-ginecologie.

Cerinţe de lucru:

* 3 schimburi, în fiecare al treilea weekend se lucrează

Calificări:

 • de preferat, experiență în ortopedie și chirurgie
 • bune cunoștințe de norvegiană, scris și vorbit

Educație:

 • asistență medicală

Aptitudini:

* viitorii colegi trebuie să fie bine pregătiți profesional și să aibă o condiție fizică bună

* locul de muncă este unul activ și plăcut, iar colegii sunt calificați și implicați

* ne dorim ca personalul să contribuie la menținerea unui climat pozitiv în secție

Oferim:

 • salariu conform legislației în vigoare
 • o bună schemă de asigurări pentru pensie și pentru accident de muncă
 • loc de muncă afiliat IA

Despre angajator:

Prin intermediul spitalului din Kristiansund oferim servicii medicale în regiunea centrală a Norvegiei. Realizăm acest lucru cu ajutorul spitalelor din Volda, Ålesund, Molde și Kristiansund. Avem aproximativ 6500 de angajați. Direcțiile de lucru cuprind îngrijirea pacientului, instruirea personalului medical, precum și educația pacientului și a aparținătorilor acestuia.

Poți accesa anunțul original și poți aplica urmând linkul: https://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=89969995

!!! Site-ul www.asistentmedicalinnorvergia.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii.

6 comentarii la “Asistent medical, Chirurgie şi Ortopedie, Kristiansund, Norvegia

 1. ardelean

  Buna ziua, eu as fi interesata dar problema mea e limba, eu vorbesc limba italiana deoarece sunt in Italia de 14 ani, engleza o vorbesc la nivel incepator. Ar fi o posibilitate sa lucrez ?

  1. asistent Autor postare

   Buna ziua! Incercati sa luati legatura cu o firma de recrutare daca va doriti sa ajungeti neaparat in Norvegia, firma care sa ofere si cursuri de limba norvegiana. Nu se accepta decat norvegiana, fara exceptii. Succes!

 2. catalina

  vorbesc norvegiana la nivel de B1, dar nu am experienta. am lucrat cateva luni la un azil in Norvegia si am 3 luni de voluntariat in Romania. credeti ca am vreo sansa? sau trebuie neaparay experienta in domeniu? multumesc

  1. asistent Autor postare

   Buna ziua! Scuze pentru intarzierea cu care a venit raspunsul! Experienta nu este o cerinta obligatorie si, daca stiti limba la nivelul de B1, aveti un plus. Majoritatea ofertelor de angajare nu specifica printre cerinte si experienta, deci aveti sanse. Experienta constituie un avantaj, dar nu e obligatorie, este precizat in mare parte dintre anunturi. Daca nu v-ati gasit intre timp un loc de munca, succes!

 3. sanda

  buna seara vad acum acest anunt, ce inseamna ” conditie fisica buna”, va referiti la starea de sanatate sau la parametri.: inaltime, greutate, fizic sportiv, varsta ect?… care sunt aceste criterii pt a avea o conditie fizica buna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.