Asistent medical anestezist, Spitalul Diaconal Lovisenberg, Oslo, Norvegia

Anunț disponibil până la 04.09.2015

 

Spitalul Lovisenberg Foto: www.dagbladet.no

Spitalul Lovisenberg
Foto: www.dagbladet.no

Spitalul Diaconal Lovisenberg este cel mai mare spital privat din Norvegia, cu un buget anual de aproximativ 1,5 miliarde de coroane. Unitatea medicală este deținută de către fundațiile diaconale Diakonova și Diakonissehuset și deservește regiunea de Sud-Est. Practic, ne adresăm celor 170.000 de locuitori, din mai multe cartiere, din centrul orașului Oslo, cu specializări precum medicină internă si psihiatrie. Spitalul se bazează pe valori de bază diaconale, cu scopuri non- comerciale. Vezi mai multe pe site-ul www.LDS.no.

 

Căutăm un asistent medical anestezist, pentru un post 100%, perioadă nedeterminată. În cadrul departamentului de anestezie lucrează 23 asistenți medicali anesteziști și 10 medici anesteziști. Oferim servicii pentru operațiile programate, în special în domeniile ortopediei și ORL. O mare parte dintre pacienți sunt copii. Acordăm ajutor și altor departamente, în situații de urgență. Mediul nostru profesional este unul stimulativ, transparent și plăcut.

Oferim un program de început, cu un asistent medical de contact, program concentrat pe oportunităţile de dezvoltare profesională. Dacă ești implicat profesional, pui pacientul mai presus de orice și ai capacitatea de a inspira şi de a ajuta pentru a menţine un mediu de lucru bun, atunci poți spune că ești ceea ce căutăm.

Este necesar să ai cel puţin un an de practică în domeniul anesteziei. Spitalul oferă, în această perioadă, oportunităţi excelente pentru creştere în cadrul domeniilor noi şi a celor existente. Lucrările pentru construcțiile noi vor fi finalizate în aproximativ doi ani, lăsând loc creşterii şi dezvoltării, în continuare, ale spitalului.

Pentru mai multe informaţii, contactați asistentul medical șef, Kjell Arve Johnsen, la numărul de telefon 23 22 63 51.

Poți găsi anunțul original și poți aplica urmând linkul :

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=62656701&searchclickthrough=true

!!! Site-ul www.asistentmedicaliinnorvergia.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii.

2 comentarii la “Asistent medical anestezist, Spitalul Diaconal Lovisenberg, Oslo, Norvegia

  1. Geanaliu Alexandrina Gabriela

    Mă interesează jobul, sunt asistent de anestezie și terapie intensiva cu o vechime de 18 ani Aștept răspuns! Mulțumesc!

    1. asistent Autor postare

      Buna ziua! Multumim pt interes! Trebuie sa luati legatura direct cu angajatorul. Site-ul este doar un punct de pornire, dar nu intermediem job-urile postate. La finalul anuntului veti gasi un link catre anuntul original si, in anuntul original, aveti o rubrica unde puteti aplica on-line. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.