Asistent medical anestezist, Clinica de Chirurgie, Spitalul Diaconal Lovisenberg, Norvegia

Ocupare: imediată

Spitalul Diaconal Lovisenberg este cel mai mare spital privat din Norvegia, cu un buget anual de aproximativ 1,5 miliarde de coroane. Unitatea medicală este deținută de către fundațiile diaconale Diakonova și Diakonissehuset și deservește regiunea de Sud-Est. Practic, ne adresăm celor 170.000 de locuitori, din mai multe cartiere, din centrul orașului Oslo, cu specializări precum medicină internă si psihiatrie. Spitalul se bazează pe valori de bază diaconale, cu scopuri non- comerciale. Vezi mai multe pe site-ul www.LDS.no.

 

Spitalul Diaconal Lovisenberg

Spitalul Diaconal Lovisenberg

Clinica de Chirurgie, departamentul de anestezie

100 % fix, schimb de zi

La acest departament lucrează 23 de asistenți medicali și 10 medici anesteziști. Sunt pregătiți pentru intervenții chirurgicale pacienți cu probleme ortopedice sau cu probleme ce necesită intervenții chirurgicale în zona ORL. Copiii constituie o mare parte din pacienții cu afecțiuni ORL. Colaborăm și cu alte departamente ale spitalului, în situații de urgență.

Avem un program introductiv, cu asistenta de legătură și punem accent pe oortunitățile de dezvoltare profesională. La tine am vrea să vedem că ești implicat profesional, că pui pacientul în centrul priorităților tale și că ai capacitatea de a crea și de a menține un mediu de lucru frumos.

Spitalul este într-o perioadă care oferă oportunități mari de creștere în zonele existente și în zone noi profesionale. Ansamblul de construcții noi va fi finalizat în aproximativ doi ani. Vrei să profiți de această oportunitate și să faci parte din echipa noastră?

Pentru mai multe informații, ia legătura cu asistentul de contact Kjell Arve Johnsen, la numărul de telefon 23 22 63 51.

Poți găsi anunțul original și poți aplica urmând linkul:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=55357997&searchclickthrough=true

!!! Site-ul www.asistentmedicaliinnorvergia.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii.

Un comentariu la “Asistent medical anestezist, Clinica de Chirurgie, Spitalul Diaconal Lovisenberg, Norvegia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.