Care e leafa unui asistent medical

sykepleier-1În medie, salariul brut se ridică la 30.000 de coroane, respectiv 3750 de euro. Scăzând impozitele, care însumează circa 33,7 %, un asistent medical poate încasa aproape 2.500 de euro. La această sumă se adaugă sporuri pentru gărzi, orele lucrate suplimentar, în weekend sau în zilele libere prin lege.
Din această sumă, aproximativ 50 % și chiar 75% se duce pe plata chiriei. Depinde de zona aleasă, de confort, de numărul de camere și de distanța față de centrul orașului, fie el Oslo, Bergen sau oricare altul. Pentru a vedea care sunt prețurile de închiriere a locuințelor, citiți rubrica Piața chiriilor. O puteți găsi mai ușor urmând linkul: https://asistentmedicalinnorvegia.ro/bine-de-stiut/piata-chiriilor/.
Iar pentru a vedea care sunt cerințele angajatorilor, precum și care este salariul oferit, citiți rubrica Oferte locuri de muncă, urmând linkul: https://asistentmedicalinnorvegia.ro/oferte-locuri-de-munca/
În majoritatea anunțurilor postate pe site-urile de recrutare, leafa nu este precizată. Sunt însă și anunțuri în care aceasta este dezvăluită. E vorba, în special, de anunțurile publicate de agențiile mari de recrutare a forței de muncă. În acest fel, vă puteți face propriile calcule.
În acest moment, majoritatea ofertelor vizează slujbele temporare, pentru vara aceasta. Dacă sunteți interesați de astfel de oferte, urmăriți același link: https://asistentmedicalinnorvegia.ro/oferte-locuri-de-munca/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.